Joe Public zet de pitch op de kaart

Joe Public zet de pitch op de kaart

Joe Public groeit nationaal en internationaal en heeft daarom besloten de deuren open te zetten voor pitches. Dat doet ze door de pitch letterlijk op de (menu)kaart te zetten. De pitch bij Joe Public is er in drie varianten, namelijk rare, medium of well-done.

Co-founder Antoine Houtsma over deze koerswijziging: "Voor ons dit een grote stap, na 11 jaar ‘nee’ te hebben verkocht aan adverteerders met een pitch-verzoek. Maar we zijn er klaar voor. We hebben inmiddels de capaciteiten en het formaat om voor meer grote nationale merken aan de slag te gaan. En internationaal doen we steeds meer projecten in samenwerking met ons bureau in Zuid-Afrika en België en merken we ook dat pitchen daar meer dan in Nederland de norm is."

Nadat adverteerders middels een pitch klant zijn geworden, kunnen ook zij profiteren van de voordelen van het Take-Away Advertising model; zijnde een menukaart met vaste (voordelige) tarieven en presentaties al 1 week na briefing. Het bureau heeft met de meeste klanten een langlopende relatie. Zo werkt het al ruim 11 jaar voor OHRA en Unilever.

Co-founder Jeroen van Eck: “Wat ik nog wel belangrijk vind te melden is dat wij sterk geloven dat pitchen niet ten koste mag gaan van je andere klanten. Daarom hebben we de pitch ook als gerecht op de menukaart gezet. Van strategische presentatie tot een aanpak van A tot Gen Z. Maar nog steeds hebben we natuurlijk liever dat klanten direct iets afnemen van onze laagdrempelige menukaart!”

Joe Public Benelux (Amsterdam en Antwerpen) en Joe Public Shoot hebben op dit moment de disciplines Strategie, Creatie, Design, Video production, Post production en Regie in huis.

www.joepublic.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.