Marketing Report
Judith goes all-in nieuw ondernemersplatform Allianz en Judith Noordzij

Judith goes all-in nieuw ondernemersplatform Allianz en Judith Noordzij

Verzekeraar Allianz en ondernemer Judith Noordzij komen met het ondernemersplatform Judith goes all-in om om ondernemend Nederland te helpen bewuste keuzes te maken. Ondernemers wordt via dit nieuwe platform informatie en inspiratie geboden op het gebied van ondernemen, ontspannen en mentale en fysieke gezondheid.

Allianz wil haar verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van ondernemers als belangrijke verzekeraar daarvan. Uit een recent onderzoek dat Allianz uitvoerde in samenwerking met onderzoeksbureau Ipsos, blijkt dat slechts de helft (48 procent) van de ondernemers het idee heeft een gezonde levensstijl tot op een bepaalde hoogte kunnen combineren met het ondernemerschap. En dat terwijl juist een gezonde levensstijl voor die nodige energie zorgt die ondernemers helpt om vol voor hun bedrijf te gaan.

Daarom bundelt Allianz dit jaar de krachten met Judith Noordzij (31), auteur van Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf, zelfstandig ondernemer en ervaringsdeskundige op het gebied van burn-outs. Samen gaan ze alle ondernemers die ons land rijk is helpen bewuste keuzes te maken.

Middels een podcastserie op BNR Nieuwsradio, video’s met ondernemers en meerdere blogs, zal Judith Noordzij vanaf 3 april op haar volledig eigen wijze de kijkers en luisteraars stimuleren na te denken over hun eigen leven als ondernemer. Zij gaat daarbij in gesprek met zowel experts op het gebied van psychologie, sport en gezondheid, als met ondernemers die met deze thema’s worstelen. Relevante onderwerpen als Wat als je werk nooit af is, Waarom een vakantie geen burn-out voorkomt en 24/7 digitaal aan staan komen aan bod om ondernemers te inspireren bewust met deze veel voorkomende uitdagingen om te gaan.

De campagne Judith goes all-in van Allianz en Judith Noordzij gaat van start op woensdag 3 april en zal gedurende heel 2019 doorlopen.

www.allianz.nl/allin

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.