Just Eat Takeaway.com en Dept werken aan nieuw B2B e-commerce platform

Just Eat Takeaway.com en Dept werken aan nieuw B2B e-commerce platform

25-06-2020 12:38:30 | Door: David de Jong | hits: 3411 | Tags:

Maaltijdplatform Just Eat Takeaway.com heeft digital agency Dept voor het bouwen en versnellen van het nieuwe e-commerce platform voor de partner services (B2B) afdeling. De partijen werken aan het migreren, bouwen en ontwerpen van het digitale restaurant marketplace voor hun belangrijkste partners: de restauranthouders. 

Just Eat Takeway.com is ontstaan dankzij een fusie van Just Eat en Takeway.com. Omdat het behouden van een goede relatie met restauranthouders cruciaal is, kiest het maaltijdbezorgplatform Dept als full-service partner om het restaurant marketplace te realiseren - van concept tot bouw, design en migratie naar Commercetools.. Dept heeft een uitgebreide ervaring in commerce voor klanten zoals Etos, Bugaboo en Holland & Barrett. 

Het restaurant marketplace is een B2B-oplossing die bedrijfsactiviteiten van restauranthouders ondersteunt met behulp van data en de partnerschappen bevordert.

Dick Franken, director partner services bij Just Eat Takeaway.com: "Door nu over te gaan op het nieuwe e-commerce platform voor onze partner services, kunnen we nog beter invulling geven aan onze ambitie om restauranthouders beter te bedienen met een schaalbaar platform. Zo wordt Just Eat Takeaway.com echt de partner van restauranthouders, zowel voor de verkoop als de productinkoop. Dept is de perfecte partner voor deze stap en onze ambitie."

Sarah Wubben, operations director bij Dept: "We zijn onwijs trots op deze samenwerking. Just Eat Takeaway.com en Dept passen perfect samen omdat we een grenzeloze ambitie delen, eenzelfde manier van werken hebben en over veel digitale kennis beschikken. Omdat Just Eat Takeaway.com zowel restauranthouders als consumenten bedient, is er een enorme hoeveelheid data en potentie. We zien veel kansen om het maaltijdbezorging ecosysteem verder te laten groeien, maar de eerste focus is een succesvolle migratie."

www.deptagency.com
www.takeaway.com
www.just-eat.com

 

 

 Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.