Kaliber Interactive breidt creatieve team uit

Kaliber Interactive breidt creatieve team uit

Utrechts bureau Kaliber Interactive breidt haar team uit met twee creatieve duo's en een digital producer. Zij zijn aangesloten om samen met de andere collegas bij Kaliber innovatief werk te maken.

Oprichter Ronald van Schaik: "We zijn ontzettend blij met de versterking van de creatieve vloer met deze talenten. Alle drie hebben meters gemaakt bij vooraanstaande bureaus en nemen een enorme bak ervaring mee. Het vergroten van het creatieve hart is de volgende strategische stap om met Kaliber nog meer jaloersmakend werk te maken."

Fabian Schulting en Tomas Rouw

In 2022 sloot Art Director Fabian Schulting al aan bij Kaliber. Sinds dit jaar vormt hij een creatief team met Copywriter Tomas Rouw die onder meer werkte bij 180 Kingsday, Natwerk en Tribal DDB.

Jan Emmens en Tim Olland

Het team dat is aangesloten bestaat uit Jan Emmens (copy) en Tim Olland (art). Beiden hebben ervaring opgedaan bij bureaus als TBWA\NEBOKO, Everybody Likes Penguins, Etcetera en Alfred. Zij maakten bewust de overstap van de Amsterdamse bureauwereld naar het Utrechtse bureau Kaliber.

Jan Emmens: "We worden enorm geïnspireerd door de combinatie van technologie en creativiteit bij Kaliber. In welk ander bureau wordt tegelijkertijd gewerkt aan de backend van grote webplatforms, geknutseld aan een AI-machine én gedacht op brandingcampagnes voor flinke merken? Nergens, dachten wij. Dus daar zijn we!"

Marije Sterenberg

Naast creatieven is het clubhuis van Kaliber eveneens een ervaren producer rijker. Marije Sterenberg heeft ervaring als allround producer bij bureaus als Wayne Parker Kent en Lemon Scented Tea. Marije Sterenberg: "Kaliber heeft alles in huis: van strategie, creativiteit tot technologie. Ik ben blij dat ik daar als producer onderdeel van mag zijn en samen met mijn nieuwe collega's mooie dingen ga maken."

www.kaliber.net

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.