Marketing Report
Kees Tol presenteert De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland

Kees Tol presenteert De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland

Kees Tol sluit samen met tv- kok Hugo Kennis, Heel Holland Bakt - winnares Elizabeth Lopez en professioneel oliebollenbakker Richard Visser het jaar af met een winteravondshow waarin zes finalisten met hun bakmaatje strijden om de titel De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland. 

De perfecte oliebol

Amateur oliebollenbakkers uit het hele land hebben zich aangemeld. Families, verenigingen en vrienden die traditiegetrouw ieder jaar weer samen oliebollen bakken. Hier zijn zes finalisten uitgekomen die hun oliebollenbakkunsten op de Royal Christmas Fair in Den-Haag aan de professionele jury gaan tonen. Hugo Kennis, Elizabeth Lopez en Richard Visser gaan de oliebollen beoordelen.

In de eerste ronde moeten de kandidaten laten zien hoe zij de perfecte oliebol bakken. De jury neemt de kwaliteit van het beslag, de structuur, de smaak; en de luchtigheid van de oliebol mee in haar oordeel. In het volgende onderdeel komt het aan op creativiteit. Wie maakt er met de ingrediënten die op tafel staan de lekkerste combinatie? En stapt daarmee uit z'n comfortzone. Wie wordt na een finalespel de beste Oliebollenbakker van Nederland?

De Staatsloterij beste Oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21:30 uur te zien op SBS6.

www.sbs.nl

www.talpanetwork.com

www.kijk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.