Marketing Report
Kelly Staa hoofdredacteur Cosmopolitan nieuws

Kelly Staa hoofdredacteur Cosmopolitan

Hearst heeft Kelly Staa aangesteld als hoofdredacteur van Cosmopolitan. Per 1 maart 2023 zal zij aan het roer komen te staan van hét magazine en platform.

Kelly Staa werkte de afgelopen jaren als freelance fashion contributor en stylist voor ELLE en Harper’s Bazaar. Binnen deze functies heeft ze verschillende rollen aangenomen op de redactie en heeft ze een totale crossmediale mentaliteit ontwikkeld.

Kelly Staa: “Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om samen met de redactie deze iconische titel, zowel online als offline, verder op de kaart te zetten. Mijn doel is de Cosmopolitan-lezers te prikkelen, raken, entertainen en in beweging te brengen met content en evenementen waarbinnen geen taboe onbespreekbaar blijft. Cosmopolitan moedigt jonge mensen aan om te vieren en te omarmen wie ze zijn en wat ze vertegenwoordigen. Dit sluit volledig aan bij mijn eigen missie en ik voel dan ook een enorme drive om hier samen met het getalenteerde team een waardevolle impact te maken”

Eefke Hendrix, Chief Brand Officer International Brands Hearst Netherlands: “Kelly zal met haar creativiteit, positieve vibe en tomeloze energie Cosmopolitan, ‘s werelds meest invloedrijke Gen Now-merk, in Nederland nog verder uitbouwen. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.”

Foto: Mikah de Wolf 

www.cosmopolitan.nl

www.hearst.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.