Marketing Report
Kia deelt podium met innovators via Havas Media-campagne nieuws

Kia deelt podium met innovators via Havas Media-campagne

In een brede branded-contentcampagne bracht Kia samen met Havas Media de visie en de waarden van het automerk onder de aandacht bij een groot publiek.

Kiki Poldermans, marketingcoördinator bij Kia Nederland: “De toekomst van mobiliteit verandert enorm. Bij Kia maken wij bewuste stappen naar een duurzame toekomst in de automotive. Via deze content campagne willen wij de lezers op een inspirerende manier meenemen in onze reis naar de toekomst. Dit in samenwerking met andere toekomstmakers. Ondernemers die zelf ook een missie hebben om de wereld stapje voor stapje duurzamer te maken.”

Mira de Mönnink, Branded Contents Partnerships Director bij Havas Media: “We bevinden ons in een uitdagende tijd. Waarbij innovatie van groot belang is. Kia innoveert continu en wil een leidende rol blijven spelen op het gebied van duurzame mobiliteit. Om die reden wilde ze ook andere innovators, die ons leven én de wereld een stukje beter maken, een podium bieden. Een sterke branded-contentcampagne was geboren en sloeg ook heel goed aan bij de lezers!”

De innovaties besloegen onder andere het interieur van de toekomst, ondergrondse laadpalen en nieuwe toepassingen voor oude autobanden. Ze werden van oktober tot en met november verspreid via DPG in de zaterdagbijlage van Volkskrant magazine online bij nu.nl, deondernemer.nl en volkskrant.nl.

www.havasmediagroup.com

www.kia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief