Marketing Report
Kruidvat partner van De Grote Sinterklaasfilm nieuws

Kruidvat partner van De Grote Sinterklaasfilm

Producent Messercola en distributeur Just Entertainment slaan de handen inéén met Kruidvat voor de speelgoedverkoop rondom De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis.

Dit jaar verschijnt alweer de vierde bioscoopfilm in een succesvolle reeks van films van het merk De Grote Sinterklaasfilm. Voor het eerst is hier een retailpartner bij betrokken: Kruidvat. De keten wil met deze samenwerking haar speelgoedassortiment onder de aandacht brengen én komt met exclusieve De Grote Sinterklaasfilm-merchandise.

José Meerveld, trading manager A.S. Watson Health & Beauty Benelux: “Kruidvat staat voor het toegankelijk maken van producten voor een groot publiek en zorgt voor verrassende aanbiedingen. Ook bieden we in onze winkels en online bioscoopkaartjes aan voor deze gezellige familiefilm.”

Daniëlle Raaphorst, business affairs manager bij Just Entertainment: “We geloven in de kracht van samenwerken. Kruidvat biedt ons, in samenwerking met de Nationale Bioscoopbon, een extra verkoopkanaal van bioscoopkaartjes waarmee we miljoenen consumenten bereiken. Zo creëren we een mooi aanbod onder één dak voor onze gezamenlijke klanten. Daarnaast biedt de Nationale Bioscoopbon ons hun vernieuwd digitaal platform waarop we deze film op een unieke manier kunnen promoten.”

Lucio Messercola, producent: “Met De Grote Sinterklaasfilm hebben we, samen met Just, een merk in de markt gezet waar we als producent bijzonder trots op zijn en in het bijzonder op het feit dat Kruidvat met ons samenwerkt om hun boodschap via deze film bij een groot publiek kenbaar te maken. Apentrots zijn we dat alle winkels straks vol liggen met merchandise van het mooie merk.”

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf 5 oktober 2022 te zien in de bioscoop.

www.justentertainment.nl

www.aswatson.com

www.kruidvat.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.