Marketing Report
Kumpany breidt directie uit met Wouter van Rijn en Noortje Jans nieuws

Kumpany breidt directie uit met Wouter van Rijn en Noortje Jans

Merkactivatiebureau Kumpany verwelkomt twee extra directieleden. Wouter van Rijn is gestart als Strategy Director en Noortje Jans als Operations Director. Hiermee versterkt het bureau de strategische en digitale expertise, en zet hiermee de ingezette groei stevig door.

Wouter van Rijn is geen onbekende van Kumpany. Hij was tussen 2018 en 2020 creatief strateeg bij het merkactivatiebureau. Een rol die hij ook jarenlang bij TMG, nu Mediahuis, en DEUX Agency heeft vervuld. Noortje Jans werkte hiervoor als Accountmanager bij code d’azur, waar zij naast het managen van accounts ook operationele verantwoordelijkheid droeg. Wouter en Noortje zijn, samen met Creative Director Auke van Rossum, verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van Kumpany en zusterlabel BetterMatter, onder leiding van MD Jasper Admiraal.

Jasper Admiraal: “Het creatief onderscheidend vermogen van ons merkactivatiebureau ligt steeds meer op de effectiviteit van onze activerende campagnes, online en offline. We groeien momenteel hard door met nieuwe klanten als Storytel, ABN AMRO, Rode Kruis en HBO, en hebben recent een aantal grote pitches gewonnen. We zijn dan ook ontzettend blij met de komst van twee zwaargewichten als Wouter en Noortje, die veel strategische en digital know how binnenbrengen.”

www.kumpany.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief.