Marketing Report
Laura Veenema Creative Director van NewBe

Laura Veenema Creative Director van NewBe

Laura Veenema start als Creative Director bij producent NewBe, waar ze zich zal focussen op de ontwikkeling en begeleiding van nieuwe producties. Ze was voorheen onderdeel van RTL’s programmamanagement, waarna ze inhoudelijk verantwoordelijk werd voor RTL MCN als Head of Content & Brands.

Jeroen Koopman, creatief producent en oprichter van NewBe: “Laura’s komst sluit perfect aan bij onze ambitie de allerbeste mensen aan NewBe te verbinden en daarmee nog verder te groeien als marktleider in content voor on-demand platforms.” 

Laura Veenema: "Ik ken Jeroen al een aantal jaar en keek altijd al met bewondering naar de ontwikkelingen bij NewBe. Het gedurfde ondernemerschap, de focus op talent en de creativiteit binnen dit bedrijf zorgden ervoor dat ik niet lang na hoefde te denken over deze kans. Ik kan niet wachten tot ik me aan mag sluiten bij het NewBe-team."

NewBe specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van films en series voor on-demandplatforms zoals YouTube, Videoland, Netflix en Amazon. Recentelijk werd bekend dat NewBe’s serie TOON buiten Nederland als Netflix Original wereldwijd is aangekocht. Van filmformat MISFIT werd aangekondigd dat na Nederland, Duitsland en een Nederlandse sequel, half augustus 2019 gestart wordt met de opnamen van een Poolse remake.

www.newbe.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief