Laurens van Bergeijk pr-manager Kia Motors Nederland

Laurens van Bergeijk pr-manager Kia Motors Nederland

Kia Motors Nederland heeft Laurens van Bergeijk aangesteld als pr-manager. Binnen het communicatieteam is Laurens verantwoordelijk voor het pr-beleid voor de Nederlandse markt.

Hij is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de pr-strategie, alsmede voor het contact met de media. Hij rapporteert aan Maaike Aarts, manager communications & pr. Voor zijn benoeming bij Kia Motors Nederland vervulde Laurens van Bergeijk diverse communicatie-, marketing- en pr-functies binnen de autosector.

Laurens van Bergeijk: “Ik heb erg veel zin om de komende jaren succesvolle pr-campagnes te realiseren en een mooie bijdrage te leveren aan de hoge ambities van Kia in Nederland.”

Maaike Aarts: “We zijn verheugd met de komst van Laurens. Kia maakt grote stappen. Niet alleen met een succesvol en al verregaand geëlektrificeerd modellengamma, maar ook met de implementatie van een geheel nieuwe merkstrategie. Laurens is een belangrijke versterking van ons team en we kijken ernaar uit om samen met hem de volgende stappen te zetten.”

www.kia.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.