Marketing Report
Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon nieuws

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon

Creative agency Happy Horizonzet haar reeks aan overnames dit jaar voort en voegt Lemm en Ten Haaf toe aan de Happy Horizon-groep. Na eerdere acquisitie van Adbirds en EF2, staat met creative marketing agency Lemm en Ten Haaf de teller van dit jaar al op drie.

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon met als doel de (digitale) dienstverlening aan opdrachtgevers te verbreden.

Hans Lemm, een van de founders van Lemm en Ten Haaf: “We zijn toe aan een volgende stap met ons bureau. Dat betekent tegelijkertijd dat er meer zaken goed geregeld moeten worden, bijvoorbeeld talentontwikkeling en verdergaande digitalisering. Met Happy Horizon worden we daarin meer dan ondersteund en kunnen we ons als agency focussen op datgene waar we goed in zijn: strategie en creatie. Ook geeft deze deelneming ons een sterkere positie in grotere pitches.”

Creative digital marketing

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon: " Lemm en Ten Haaf timmert al sinds 1992 aan de weg, waarvan de laatste 10 jaar als sterke partner in creative digital marketing. Hun toevoeging aan onze groep past helemaal in de route die wij momenteel met Happy Horizon aan het bewandelen zijn."

Lemm en Ten Haaf is in 1992 gestart als creatief team. In de loop der jaren heeft het bureau zich ontwikkeld tot een full service creative marketing agency, met gespecialiseerde labels in B2B en Healthcare. Het team bestaat uit 12 marketingspecialisten die zich focussen op strategie, creatie, campagne-ontwikkeling en (online) marketing. Opdrachtgevers zijn onder andere DEKRA, Neste, SAP, Evos (B2B) en Novo Nordisk, Sandoz, Biogen en Ferring (Healthcare).

Happy Horizon heeft hubs in Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem.

www.happyhorizon.com

www.lemm-tenhaaf.nl

Lees ook:

Happy Horizon nummer 1 bureaugroep in Emerce100 2023

28-04-2023 | 11:45:00
Creative Digital Agency Happy Horizon is verkozen tot beste bureaugroep van Nederland 2023 in het Emerce100 imago-onderzoek

Happy Horizon lanceert TikTok-reporting

12-04-2023 | 11:35:15
Creative digital agency Happy Horizon kondigt in samenwerking met CF Report en TikTok-label Vortex Agency, beiden onderdeel van de Happy Horizon groep, aan dat zij per direct performancedata uit jaarverslagen in shortvideo-format aan zullen bieden.

Bikkelhart, Bureau Strak en Happy Horizon genomineerd voor EMAS Battle of the Agencies 2023

04-04-2023 | 17:19:36
Bureaus Bikkelhart, Bureau Strak en Happy Horizon maken dit jaar kans op de titel in de EMAS Battle of the Agencies (onderdeel van de DDMA EMAS Awards). Dit jaar strijden de genomineerden om wie de beste e-mailcampagne maakt voor Amnesty International. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de DDMA Email Marketing Automation Summit (EMAS) op 22 juni 2023

Happy Horizon neemt AdBirds over

13-03-2023 | 10:16:36
Global digital performance marketing agency is de eerste stap in internationale groei

Happy Horizon neemt EF2 agency over

23-02-2023 | 11:04:00
Happy Horizon breidt uit met EF2 uit Veenendaal. Met deze toevoeging versterkt Happy Horizon haar positie als digital agency binnen Nederland.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.