Lemon Scented Tea ontwikkelt Fashionably Early-campagne voor Cortina

Lemon Scented Tea ontwikkelt Fashionably Early-campagne voor Cortina

Lemon Scented Tea ontwikkelt een campagne ter introductie van de Cortina E-lett. Fashionably Early gaat, net als zijn tegenhanger; fashionably late, om een attitude. De campagne laat jonge helden zien die hun eigen ding doen wanneer ze met hun e-bike te vroeg aankomen.

In een tijd waar veel fietsmerken hun e-bike introduceren als een stukje techniek, gooit Cortina het heel menselijk op de attitude van de doelgroep.

Arrive Fashionably Early

Erik Terpstra, Marketing Manager Cortina-Kruitbosch: "Arrive Fashionably Early is de knipoog naar de snelheid en zekerheid van de Cortina E-Lett. Je weet zeker dat je aankomt. Op tijd. Zo houd je tijd over, om je eigen ding te blijven doen. Die aanstekelijke houding staat centraal. Voor de jonge fietser in de stad is deze e-bike de perfecte sidekick. Dit sluit weer mooi aan bij onze merkgedachte Follow Your Flow.

We staan als Cortina bekend om onze kwalitatieve en betrouwbare fietsen. We gaan dit jaar met Lemon Scented Tea laten zien dat we van design tot dealernetwerk dé e-bike specialist zijn van Nederland en de rest van Europa."

De campagne Fashionably Early is in alle fases van de consumer journey doorgevoerd en te zien op de socials, digital advertising en in fietswinkels.

www.lemonscentedtea.com

www.kruitbosch.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.