Marketing Report
Lemon Scented Tea versterkt creatieve vloer met Felix Leenders nieuws

Lemon Scented Tea versterkt creatieve vloer met Felix Leenders

Korte Prinsengracht 26, dat is het nieuwe werk adres waar art director Felix Leenders nu naar toe navigeert. Hij fietste eerder naar Roorda, Truman en meest recentelijk N=5. Door de groei van het creatieve bureau was versterking hard nodig. Met Felix haalt Lemon precies in huis, wat het nodig heeft.

Jan Bosch, creatief directeur Lemon Scented Tea: “Felix is het type creatief dat met beide benen op de grond staat, maar met elk van z’n tien tenen in een subcultuur dipt. Dat brengt enorm veel culture kennis, lef en energie met zich mee. Wat weer perfect aansluit op de nieuwe klanten die zich bij Lemon hebben aangesloten. En de kant die we het bureau willen opsturen.”

Felix Leenders: “We, wij van de reclamewereld, zijn vaak zo voorzichtig. Bang om klanten uit hun comfortzone te halen. Ideeën of een manier van executie die de klant niet ziet, omdat we te voorzichtig zijn om het voor te stellen. Tuurlijk, is het vaak niet zo makkelijk gedaan, als opgeschreven, maar Lemon is een bijzonder open club die overal voor open staat. Dat merkte ik al bij binnenkomst. Een gelijkgestemde groep makers. Van account tot creatieve directie, iedereen is gelijkwaardig. Elk idee gelijkwaardig. Als gek én goed samengaat, gaan we ervoor. Net zo lang tot het ‘ja’s’ regent. Weg met die paraplu. Enorm veel zin in.”

www.lemonscentedtea.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.