Marketing Report
Lennard Moons algemeen directeur SECUTIX voor de Noord-Europese markt nieuws

Lennard Moons algemeen directeur SECUTIX voor de Noord-Europese markt

Lennard Moons is aangesteld als algemeen directeur van SECUTIX voor de Benelux- en Scandinavische markt. SECUTIX is B-2-B marktleider in geavanceerde ticketing platform oplossingen voor musea en Brand Experience Centers, theaters, concertgebouwen, live events, sportclubs en stadions en steden.

Lennard Moons heeft meer dan 20 jaar internationale commerciële en operationele ervaring in de technologie- en software-industrie opgedaan in Zuidoost-Azië, India, de VS, Afrika en Europa. Hij bekleedde meerdere leidinggevende functies en was verantwoordelijk voor het bouwen, reorganiseren en digitaliseren van teams en klant experience organisaties voor wereldwijd opererende bedrijven als Stream Global Services (Concentrix), TLSContact, Agoda (Booking.com) en RIFFOnline.

Ticket managen

Lennard Moons: “TIXNGO is dé onafhankelijke, veilige, fraudepreventieve Mobile Ticketing Wallet waarmee de consument zich na de koop van een ticket via hun mobiel identificeert en vervolgens het ticket zelf kan managen en toegang tot een evenement kan verkrijgen. Hier ligt nog een wereld open voor de eventindustrie waar we veel winst kunnen boeken, en meer transparantie in ticketing verkoop kunnen creëren."

SECUTIX belangrijkste doelstelling voor de Benelux- en Scandinavische markt is om het klantportfolio verder uit te bouwen en bestaande klanten extra mogelijkheden te bieden.

www.secutix.com

Lees ook:

Onderzoek: Nederlanders vinden parkeerkosten te hoog

14-09-2023 | 08:52:19
Automobilisten willen best parkeren in garages, want er is onder andere meer parkeergelegenheid en het bespaart tijd.

Arne van Helleputte Country Director België EasyPark Group

11-09-2023 | 11:02:17
Hij zal verantwoordelijk zijn alle in België actieve merken, waaronder ook EasyPark, formerly Parkmobile, voor het leiden en versnellen van de groei

Fiets van de zaak in trek

29-08-2023 | 10:13:39
Inmiddels heeft een derde van de werknemers een fietsregeling via het werk, aldus leasemaatschappij ALD Automotive.

Mourik partner van Wereldhavendagen

26-06-2023 | 08:58:00
Mourik is tijdens de Wereldhavendag op 1, 2 en 3 september aanwezig en laat zien waarmee het bezig is op de thema’s water, energie en mobiliteit.

CDDN lanceert GameID voor onboarding van spelers bij kansspelaanbieders

08-06-2023 | 09:45:00
Waar dit nu soms nog meer dan 10 minuten kan duren, versnelt GameID dit proces naar 2 minuten of zelfs enkele seconden.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.