Marketing Report
Leolux kies One Shoe als digital designpartner

Leolux kies One Shoe als digital designpartner

Leolux, bekend van de designmeubelen van hoogstaande kwaliteit, neemt creatief & digitaal bureau One Shoe in de arm als digital designpartner. De focus ligt op het neerzetten van een premium brand experience en het verhogen van de conversie naar de winkel middels data-driven design.

Nederlandse meubelmaker Leolux maakt sinds 1934 in Venlo designmeubelen met. comfort, kwaliteit en een eigenzinnige vormgeving als kernwaarden.

Op de productpagina krijgt het verhaal van elk meubel een prominente plek. Met detailfotografie afgewisseld met video en subtiel bewegend beeld. Digital storytelling en conversie gaan daarbij hand in hand.

Floor van Riet, UX Lead bij One Shoe: "Bij One Shoe geloven we in in de meerwaarde van data-gedreven en iteratief werken. Dit betekent dat je niet zomaar wijzigingen doorvoert, maar aannames doet en deze zo snel mogelijk valideert, bijvoorbeeld in test labs of op basis van (A/B-)tests. De eindgebruiker en niet het onderbuikgevoel is zo de toetssteen van wat wel en niet werkt. En door stap voor stap onderdelen van je platform op te pakken - in plaats van langdurige rebuildtrajecten - verklein je de time-to-market en vergroot je de slagvaardigheid van je digitale marketing!"

www.oneshoe.nl
www.leolux.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.