Marketing Report
Lifeline Group investeert half miljoen euro in Debiteurnet voor internationale expansie nieuws

Lifeline Group investeert half miljoen euro in Debiteurnet voor internationale expansie

Debiteurnet ambieert internationale groei en heeft hiervoor een partner-investeerder aangetrokken. De Lifeline Group zal de ambities van de financieel dienstverlener ondersteunen met kapitaal, kennis en netwerk.

De Lifeline Group is een investeringsmaatschappij met vestigingen in Belgie, Dubai en India en is gespecialiseerd in fintech ondernemingen zoals Debiteurnet.

Bassi Singh, CEO Lifeline Group: "Met een buitengewoon verzorgd businessplan heeft Huseyin ons kunnen overtuigen betreffende de potentie die Debiteurnet bezit. Hij staat 1000% achter het product en wij konden niet anders dan hierin meegaan.

Onze samenwerking zal bestaan uit een uitbreiding in partnerschap en een kapitaalinjectie op basis van gedeeltelijk aandelen overdracht. Er staan al veel nieuwe doorontwikkelingen op de roadmap en verheugen ons op de nieuwe release en milestones die binnenkort live gaan."

Internationale ambities

Aan het roer van Debiteurnet zit de Nederlandse Huseyin Yildiz die vanuit het hoofdkantoor in België de onderneming leidt.

Naast Nederland wil de fintech organisatie ook op korte termijn actief worden in België, Duitsland en Frankrijk.

Huseyin Yildiz: "Op dit moment bedienen we circa 37.000 ondernemers binnen Debiteurnet in Nederland. Wat betreft onze dienstverlening zijn we denk ik een vreemde eend in de bijt. Dit omdat we vrijwel de gehele scope van finance van ondernemers afdekken. Facturatie en opvolging in de vorm van incasso, gerechtsdeurwaarder en advocaat. In de volgende fase geven we onze relaties de mogelijkheid de creditwaardigheid van hun klanten te controleren, ondersteunen we met werkkapitaal, verzorgen leasing en factoring. Daarnaast zijn het maken van offertes, leveringsbonnen en urendeclaraties ook mogelijk. De Lifeline Group ziet hierin aanzienlijk potentieel en wil ons helpen Debiteurnet internationaal uit te rollen."

De internationale uitrol zal gepaard gaan met een nieuwe bedrijfsnaam (wordt binnenkort bekend gemaakt), uitstraling en website.

Over Debiteurnet

We hebben als doel om ondernemers te ondersteunen in hun primaire proces door ze te ontzien in financiële processen.
Debiteurnet is een complete en eenvoudige online tool om debiteuren te beheren en facturen te sturen en waarbinnen factoring, verrekening en leasing mogelijk is. Door de unieke incasso workflow heb je zelfs de aanmaningen onder controle. Daarmee bespaar je niet alleen kosten, maar krijg je sneller betaald en verbeter je jouw cashflow. Beheer effectief en professioneel jouw facturen en incasso’s online.

Met onze jarenlange ervaring in de financiële sector en als ondernemers, weten we maar al te goed hoeveel tijd debiteurenbeheer in beslag kan nemen. Door de complexe boekhoudprogramma’s kan het maken van een eenvoudige factuur al lang duren en is de kans op fouten reëel. Het uitgangspunt met Debiteurnet is om facturen makkelijk en snel te maken.

Debiteurenbeheer is meer dan alleen het versturen van een factuur. In de meeste gevallen betalen klanten op tijd. Maar in enkele gevallen heb je te maken met wanbetalers. Om dat proces te faciliteren heeft Debiteurnet het incassoproces op een unieke manier geïntegreerd. Debiteurnet werkt hiervoor samen met DBN Debt Collector. De ondernemer heeft hiermee het proces volledig onder controle, zonder ingewikkelde stappen te hoeven zetten.

www.debiteurnet.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief.