Marketing Report
 Logitech G is officieel partner van Twitch Rivals Europe

 Logitech G is officieel partner van Twitch Rivals Europe

Logitech G is voortaan de officiële partner voor randapparatuur van Twitch Rivals Europe (Twitch Rivals) zijn. Twitch Rivals is een reeks competitieve, online evenementen die vanaf de basis zijn ontworpen voor Twitch-streamers en -kijkers. Als voorkeursleverancier van Twitch Rivals live-evenementen wordt alles van Logitech G, ASTRO en Blue van muizen, tot toetsenborden, webcams, microfoons en headsets gepromoot tijdens Twitch Rivals Europe-toernooien. 

Lou Garate, Hoofd Global Sponsorship Sales bij Twitch: "We zijn ontzettend blij dat we ons Twitch Rivals Noord-Amerikaanse partnership met Logitech G kunnen uitbreiden naar Europa. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan Logitech G het allerbeste van hun randapparatuur en expertise naar Twitch Rivals-evenementen in de hele regio brengen."

Als onderdeel van het partnership kunnen fans verwachten dat Logitech G en Twitch Rivals elementen leveren, waaronder: 

  • Giveaways: tijdens evenementen wint (winnen) een (of meerdere) kijker(s) Logitech G, ASTRO, Blue-gear om hun gaming setup te upgraden.
  • Comm Check: op maat gemaakt contentsegment om een of meerdere van de beste en grappigste voice-chat comms-momenten uit te lichten.


Peter Kingsley, Chief Marketing Officer van Logitech G: "Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt met het Twitch Rivals-team in Noord-Amerika om een aantal producten en diensten naar het Twitch-platform te brengen, die speciaal zijn ontworpen om gamers en content creators een geweldige ervaring te bieden. We zijn verheugd om datzelfde portfolio van gaming- en streamingproducten naar Twitch Rivals Europa te brengen."

De samenwerking gaat van start met een eendaagse Crew Battle, waarbij vier teams deelnemen aan verschillende "heats" in verschillende spelmodi van Rocket League. Teams van bekende creators strijden om hun deel van de prijzenpot van 75.000 dollar mee naar huis te nemen. Kijkers kunnen op dinsdag 24 augustus vanaf 18:00 uur naar het evenement kijken.  

www.twitch.tv
www.logitechg.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.