Marketing Report
Logitech MX Keys Mini: minimalistisch draadloos toetsenbord

Logitech MX Keys Mini: minimalistisch draadloos toetsenbord

Logitech heeft de MX Keys Mini en MX Keys Mini voor Mac geïntroduceerd, toetsenborden die zijn ontworpen voor creators die meer kracht in een minimalistisch draadloos toetsenbord willen. 

Tolya Polyanker, hoofd van de MX Master Series voor creativiteit en productiviteit bij Logitech: "Onze nieuwe kleinere vormfactor is het resultaat van de input en verzoeken voor een kleinere versie van onze populaire MX Keys van de creatieve gemeenschap. Met MX Keys Mini krijg je weer controle over je werkruimte, waardoor je meer ruimte hebt om je ideeën vrij te laten stromen terwijl je urenlang productief en comfortabel blijft."

MX Keys Mini is uitgerust met Perfect Stroke, Logitech's beste niet-mechanische type technologie. De minimalistische vormfactor brengt je schouders op één lijn en maakt het mogelijk om je muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, zodat je minder met de hand hoeft te reiken wat resulteert in een betere houding en verbeterde ergonomie. Dankzij de bolvormige toetsen heb je elke toets, snelkoppeling en elk commando binnen handbereik, zonder ruimte in te nemen voor extra toetsen die je niet nodig hebt. De verhoogde stabiliteit van de toetsen vermindert ruis en optimaliseert het reactievermogen en de actiele referentie voor je hand positionering maakt het makkelijker om je vingers te oriënteren en in je flow te blijven. Drie functies, die zijn ontworpen om je werkervaring te optimaliseren bij het gebruik van Logitech-opties, zijn beschikbaar in MX Keys Mini: een dicteertoets (functie geleverd door Windows en macOS, beschikbaar in bepaalde landen), microfoontoets voor het dempen/dempen opheffen en een emoji-toets.

MX Keys Mini biedt snel opladen via usb-c en verbindt eenvoudig tot drie draadloze apparaten met Bluetooth Low Energy en is compatibel met Windows, Chrome, Linux en Android, macOS, iOS, iPadOS, bluetooth en Logi Bolt USB-ontvanger. MX Keys Mini voor Mac is geoptimaliseerd voor macOS, iOS en iPadOS.

MX Keys Mini bestaat in drie kleurvarianten:  roze, lichtgrijs en grafiet.  

www.logitech.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief