Lukkien produceert FreelanceFactoring-campagnecontent voor Scheepens

Lukkien produceert FreelanceFactoring-campagnecontent voor Scheepens

Scheepens – creative agency, heeft Lukkien gevraagd mee te denken over de productionele en creatieve verdieping van de eerste tv-commercial voor FreelanceFactoring.

Dit online platform ondersteunt freelancers onder meer door het wachten op de betalingen van facturen te elimineren. Om het merk boven het concurrentielandschap uit te liften bedacht Scheepens een campagne met een belangrijke rol voor radio en televisie. FreelanceFactoring heeft hiermee de primeur door als eerste factoringbedrijf een uiting te hebben op nationale televisie.

Guido Vedder, in-house regisseur bij Lukkien: “De tv-commercial is een compilatie geworden van korte momenten uit langere interviews en precies daarin zat hem ook de uitdaging. De scènes benoemen samen de belangrijkste USP van het merk. Daarnaast zorgen de visuele signalen van styling en locatie ervoor dat de doelgroepen zichzelf herkennen. Om de authenticiteit van de spot te waarborgen, heb ik met Lukkien Casting gezocht naar een cast die ook freelance ervaring heeft.”

Guido Vedder: “Vanuit de verschillende vraaggesprekken zijn ook varianten gesneden met maar één hoofdpersoon voor online gebruik. Daarnaast hebben we op set natuurlijk gefotografeerd om de visuele database van de klant te vergroten en een consistente look te creëren in offline en online assets. Dat het merk voor de eerste keer op tv is maakt het voor hen extra spannend, maar ik wacht vol vertrouwen op de resultaten van de campagne en hoop natuurlijk op een mooie vervolgspot.”Met dank aan:
FreelanceFactoring: Igor Meijs, Susanne de Jong, Julian de Block | Scheepens: Alt – Willem Spenkelink, Anne Boers, Noreen de Vaan 

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

www.lukkien.com

Zie ook:

Lukkien produceert special advertising Magnum voor Ad Alliance
[Campagnes] Lukkien brengt JungleMinis tot leven
Lukkien Case: de grenzen van licht en donker verkennen voor Rituals
[Campagnes] Lukkien produceert tv-commercials voor Danone
[Campagnes] Campagnes: Lukkien super Suzuki in CGI
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.