Lukkien produceert eerste tv-commercial Fijn Wonen voor Junction

Lukkien produceert eerste tv-commercial Fijn Wonen voor Junction

Een jaar na de online introductie van het merk is Fijn Wonen toe aan landelijke naamsbekendheid. Junction bedacht het campagne-idee Niet Normaal, dat zich richt op de innovatieve woonoplossingen die het bedrijf claimt en waarmee Fijn Wonen de druk op de woningmarkt helpt op te lossen.

Jos Leene, Creative Director bij Lukkien: “Een eerste landelijke tv-commercial is voor bijna alle adverteerders een grote stap. We zijn trots dat we uit een pitch bij vier productiemaatschappijen zijn gekozen om deze productie samen met Junction te mogen maken. Alle lof naar onze regisseur Berend Boorsma die met zijn treatment het verhaal van Maarten, die terug intrekt bij zijn moeder, de perfecte sfeer en humor heeft gegeven.”

Berend Boorsma: “De locatie was briljant. We zaten met bureau, klant en deel van de crew in de schuur bij een kacheltje omdat het huisje wegens de coronamaatregelen echt te krap was. Maar de woning waar we mochten filmen is door de bewoners in de loop van de jaren omgetoverd tot een waar museumstuk. Prachtige props en authentieke elementen die fantastisch aansluiten bij het verhaal. Alleen het keukentje hebben we toegevoegd. De dag was bewolkt en stormachtig en ik mis de wrap-borrel die door de maatregelen niet meer kan, maar verder was het een heerlijke productie.”

 
Met dank aan:
Fijn Wonen: Ada Antonides, Baukje van der Vlugt
Junction: Emma Wennekendonk, Sander Renkema, Sanne Vlutters, Esther Jansma 

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

www.lukkien.com
www.fijn.com

Zie ook:

Cheil & Lukkien produceren Live Commerce voor Samsung
Lukkien produceert FreelanceFactoring-campagnecontent voor Scheepens
Lukkien produceert special advertising Magnum voor Ad Alliance
[Campagnes] Lukkien brengt JungleMinis tot leven
Lukkien Case: de grenzen van licht en donker verkennen voor Rituals
[Campagnes] Lukkien produceert tv-commercials voor Danone
[Campagnes] Campagnes: Lukkien super Suzuki in CGI
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.