Lukkien verzorgt productfotografie sfeerhaardenspecialist thermoCet

Lukkien verzorgt productfotografie sfeerhaardenspecialist thermoCet

Lukkien heeft de fotografie van de productlijn Trimlines Fires van sfeerhaardenspecialist thermoCet gerealiseerd. Het in Woudenberg gevestigde thermoCet ontwikkelt sinds 1974 high-end haarden. Trimline Fires komt na  de introductie elders in Europa, naar Nederland. 

Bart van de Vendel, Manager Marketing & Communicatie thermoCet: “Aanleiding voor de productfotografie was, naast uitbreiding naar de Nederlandse consumentenmarkt, de introductie van onze tunnelhaard van 1,40 meter en de vernieuwing van onze bestaande haarden met handgemaakte keramische houtblokken. Omdat onze haarden zonder ombouw worden geleverd, wilden we het voorstellingsvermogen van onze klanten prikkelen. De productfotografie laat zien wat het scala aan sferen is dat je kunt creëren in je huis met onze verschillende haarden.”

Roger van Gelder, producer en projectleider: “Uitdaging bij de fotografie was het vinden van een stijl die zowel Nederlandse als klanten in heel Europa zou kunnen inspireren, zonder te specifiek te zijn. Samen met thermoCet ontwikkelden onze decorbouwers en stylisten een vijftal sets. Hierin hebben we gespeeld met mannelijk, vrouwelijk, strak, los, earthy tones en licht retro. We zetten in op een sterke storytelling, waarin verbinding – met jezelf of met elkaar – centraal staat. Hero van de foto is steeds op een subtiele manier de haard.”

De fotografielijn is online en offline te zien vanaf 1 oktober 2021.

www.trimlinefires.com

Lukkien produceert content sinds 1972. Van hoogwaardige ATL-afbeeldingen en films tot sociale verhalen en merkfilms. Ongeacht de bron, ongeacht de benodigde output ... we kunnen het maken. Onze omvang en ervaring maken ons de ideale partner voor grootschalige e-commerce en productie van sociale activa in fotografie, film en CGI. Wat is jouw uitdaging? Kom maar op!

    www.lukkien.com

Lees ook:

Contenders en Born05 produceeren social-media campagne voor Hoogvliet
Lukkien produceert onorthodoxe brand-movie Heesen Yachts
Contenders produceert eigenwijze Popal-zomercampagne
Lukkien produceert Jumbo’s Ongelofelijk Oranje Minuutjes voor Ad Alliance 

Lukkien ontwikkelt websites Sportfondsen Nederland

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.