MCS PR sluit zich aan bij Enterie

MCS PR sluit zich aan bij Enterie

MCS PR is lid geworden van Enterie, een netwerk van onafhankelijke pr-bureaus gespecialiseerd in pr voor bedrijven die actief zijn in de digitale economie. Enterie heeft tevens partners opgetekend in Duitsland en Spanje. Samen met de partnerbureaus in Denemarken, Frankrijk, Italië, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Zweden is zo een pan-Europees pr-netwerk ontstaan dat snelgroeiende digitale ondernemingen helpt om verder uit te breiden in Europa.

Perlita Fränkel, Managing Partner van MCS PR: "Veel startende en groeiende bedrijven zoeken naar pr-ondersteuning in verschillende landen. Dit netwerk biedt die ondersteuning via een reeks professionele en deskundige pr-bureaus die ruime ervaring hebben op het gebied van technologie en de digitale economie. Wij weten hoe we deze bedrijven moeten adviseren en ondersteunen bij hun verdere groei in Nederland en daarbuiten. Deze stap sluit voor ons ook uitstekend aan op FinITiative: het pr-initiatief voor de fintech-sector dat wij begin dit jaar samen met CitySavvy hebben opgezet."

Enterie is ontstaan als een informeel samenwerkingsverband van pr-bureaus gespecialiseerd in tech startups, disruptors en snel groeiende bedrijven. Inmiddels is het uitgegroeid tot een pr-netwerk dat cliënten ondersteunt in vrijwel heel Europa. MCS PR is de Enterie-partner voor de Benelux. Dankzij partnerships met Enterie en met andere pr-bureaus kan MCS PR nu klanten ondersteunen in vrijwel heel Europa en in de VS.

www.mcspr.nl
www.enterie.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.