Marketing Report
MIX verzorgt rebranding OneFit nieuws

MIX verzorgt rebranding OneFit

MIX, het bureau dat begin 2021 werd opgericht door Ashwin Murli en Mark Schoones, neemt de merkidentiteit en positionering van OneFit onder handen.

MIX zal in de aankomende periode de rebranding van OneFit verzorgen. Het van oorsprong Nederlandse OneFit biedt consumenten de mogelijkheid om met één abonnement gebruik te maken van meerdere sportscholen en sportlessen. Met meer dan 1000 locaties biedt het merk opties door heel Nederland.

Meer een evolutie dan een revolutie

Mark Schoones, hoofd strategie en partner bij MIX: "De rebranding van het merk is meer een evolutie dan een revolutie. Het is een misvatting te denken dat het roer altijd helemaal om moet. Bij MIX kijken we doorgaans wat werkt en bouwen daarop verder. Al is er natuurlijk altijd een reden voor een rebranding. De markt rondom sportabonnementen is een drukke; daar horen pittige groeidoelstellingen bij en een fris merk kan daar zeker bij helpen. Daar gaan we de komende tijd aan werken.”

MIX

MIX zal het merkverhaal van OneFit en de identiteit beiden voorzien van een update. Jenna Simons, Head of Marketing bij OneFit: “Met MIX zaten we vanaf het eerste moment meteen op één lijn. De uitdaging die we bij MIX hebben neergelegd is onze merkidentiteit laten meebewegen richting ons Duits moederbedrijf Urban Sports Club, zonder onze eigenzinnigheid te verliezen. MIX begrijpt ons merk en we zijn erg benieuwd naar het resultaat.”

MIX is gespecialiseerd in idee-gedreven strategie en creatie voor merken die zoeken naar verandering. In haar jonge bestaan ontwikkelde MIX inmiddels merken en campagnes voor onder andere Nationale-Nederlanden, Boels Rental en Jumbo. Het bureau groeide van twee naar zes man en houdt kantoor in de Amsterdamse Spuistraat.

www.workwithmix.com

www.one.fit/nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.