Marketing Report
Maartje Grossouw Managing Director Qi nieuws

Maartje Grossouw Managing Director Qi

Maartje Grossouw is per 1 januari 2023 gestart als Managing Director van Qi, het Utrechtse bureau dat gespecialiseerd is in boardroom creativity, employee engagement en branding.

Qi is onderdeel van Only Creative Entrepreneurs, een community die verschillende marketing agencies samenbrengt, elk met hun eigen specialisme en onder eigen naam. Qi werkt onder andere voor Rabobank, DAS, Nestlé en Vista. Maartje leidt het bureau samen met Michiel Bais (Creative Director) en Peter Rutgers (Operational Director).

Maartje Grossouw heeft veel ervaring in het aansturen van teams en inhoudelijke kennis van branding, interne communicatie, sponsoring en marketingcommunicatie. Na ruim twintig jaar aan klantzijde bij onder andere Wolters Kluwer, Randstad en Visma, heeft zij de afgelopen jaren onder andere als Managing Director aan bureauzijde gewerkt bij Marcommit en Gstalt.

Volgende fase

Frans de Vries, CEO van Only Creative Entrepreneurs: “Om Qi naar de volgende fase te brengen waren we al enige tijd op zoek naar een Managing Director met een sterke persoonlijkheid en een mooi netwerk. Die hebben we gevonden in Maartje Grossouw. Zij is voor Only en het team van Qi de perfecte match! We zijn heel blij met haar komst.”

Maartje Grossouw: “Qi is een bureau naar mijn hart. Dat komt enerzijds door de dienstverlening, merken bouwen en employee engagement, en anderzijds door het topteam dat er zit. Een team met veel potentie dat kwalitatief hoogstaand werk aflevert. Ik heb heel veel zin om verder te bouwen aan dit mooie bureau.”

www.thisisqi.nl

www.only.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief