Marketing Report
MakerStreet neemt Elements over

MakerStreet neemt Elements over

Het MakerStreet-netwerk wordt uitgebreid met digital agency Elements. Dit bureau zit achter de front- en backend van merken als KPN, AvroTros, MiniBrew, Afterpay, Gemeente Amsterdam, VNG, Intergamma en Vattenfall. Met als recent wapenfeit de app van het televisieprogramma Wie is de Mol?

Met vestigingen in Almere en Barcelona telt Elements 70 werknemers. Hiermee komt MakerStreet op meer dan 340 collega’s. Alle aandelen van Elements gaan over in MakerStreet, waarbij Elements, conform de andere agencies binnen MakerStreet, onafhankelijk blijft opereren. Elements zal dit blijven doen vanuit Barcelona en Almere. De huidige eigenaren van Elements worden mede-eigenaar van MakerStreet.

Erwin van Hasselt, managing partner Elements: “Al sinds de start van Elements in 1996 zit het maken van digitale producten in ons DNA. In de markt waarin we opereren is de drive om continu te innoveren ongekend groot. Het is een must! Om dat goed te kunnen doen, is schaalgrootte extreem belangrijk. Daarnaast heb je een mix van verschillende expertises nodig. Beide hebben we gevonden binnen het netwerk van bedrijven dat MakerStreet is. De kracht van het netwerk, met daarin de afzonderlijke specialismen biedt ongekende mogelijkheden. Zowel qua visie, focus, expertise als cultuur is dit een perfect fit en een mooie stap vooruit.”

Joris van Heukelom, co-founder MakerStreet: “Met MakerStreet bouwen we aan een groot volume digitale skills zonder in te boeten aan de kwaliteit en scherpte van onze dienstverlening. We noemen dit full-specialism. Daarmee is de spoeling van agencies die zich kunnen aansluiten per definitie dun. Elements is als tech-pioneer een buitengewone match. Met deze uitbreiding brengen we de totale operatie van MakerStreet op een niveau van meer dan 340 makers en voegen we een groot volume kwalitatieve developmentcapaciteit toe. Daarenboven zetten we met Elements ook een eerste stap over de grens met een vestiging in Barcelona.”

MakerStreet werd in 2011 opgericht en is een netwerk van verschillende toonaangevende specialistische agencies. Hiermee herbergt MakerStreet alle specialismen om merken, producten en diensten beter te maken en te differentiëren door middel van digital excellence, digitale productie, design en innovatie.

Onderdeel van MakerStreet zijn: Big Shots, Elements, Elevator, GoDo, MakerLab, Milkshake Research, Mister Koreander, Noun, Resoluut, Saxum, Soda, TechTribe, TouchTribe, Unplugged en WebFlight.

www.makerstreet.nl
www.elements.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.