Marketing Report
Makers HvN lanceren podcast Moord in de spirituele winkel nieuws

Makers HvN lanceren podcast Moord in de spirituele winkel

Hart van Nederland komt na Bloedband met een tweede true crime podcast: Moord in de spirituele winkel, een podcast over de moord op Ichelle van de Velde.

Wekenlang zoekt het Zeeuwse Oostburg naar de 29-jarige Ichelle en pas maanden later wordt ze levenloos gevonden. Niemand begrijpt wat er is gebeurd met de rustige, vrolijke eigenaresse van een naaiwinkeltje. Hart van Nederland-verslaggever Maike Senders gaat op zoek naar antwoorden door gesprekken te voeren met nabestaanden over die weken van onzekerheid, het verlies en het onbegrip. Moeder Miranda, vader Rob, broer Jeffrey en vriendinnen Jacklyn en Bianca geven de luisteraar in deze serie een inkijk in een van de meest indringende moorden die ons land de afgelopen jaren heeft gekend.

Moordzaak

Maike Senders: “Jeffrey, de broer van Ichelle, zocht een paar weken na haar verdwijning contact met de redactie van Hart van Nederland. De familie maakte zich zorgen, het was niets voor Ichelle om zomaar weg te gaan zonder iets te laten weten. Deze zaak heeft mij als verslaggever vanaf het begin enorm beziggehouden. Toen verdachte Sandra H. werd opgepakt, werd de zaak alleen maar intrigerender. Ze was notabene een vriendin van Ichelle en had een spirituele winkel twee deuren naast haar naaiatelier.” Sandra H. heeft inmiddels bekend.

De podcast is te beluisteren via JUKE en de bekende audioplatforms.

www.juke.nl

www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.