Marketing Report
[Marketing Report - 15 december] Angela Hordijk | Monique Bergers | Nicole Freid | Florent Renders

[Marketing Report - 15 december] Angela Hordijk | Monique Bergers | Nicole Freid | Florent Renders

Marketing Report

15 december 2020

New Business Radio

Op 15 december hadden wij de 22-ste uitzending van Marketing Report op New Business Radio met als gasten:

 

In deze laatste uitzending van dit - we mogen wel zeggen interessante - jaar ontvingen wij opnieuw geweldige gasten. Zo spraken we met Haktivist Nicole Freid, directeur marketing & innovatie bij Hak over dit prachtige oer-Hollandse A-merk.

Angela Hordijk, channel marketing manager bij Logitech, heeft een bizar jaar achter de rug. Met haar spraken we uitgebreid over hoe Logitech onder meer videocollaboration naar het hoogste niveau heeft getild.

Florent Renders, marketing manager bij Royal Swinkels Family Brewers kwam de studio in met de allernieuwste, hoogst innovatieve 0.0 van Bavaria. We hebben geproefd en geoordeeld.

Monique Bergers is de Crossmedia Vrouw van het Jaar 2018. Intussen is zij van adverteerderskant naar bureauzijde vertrokken en richtte binnen N=5 een nieuw contentmarketingbureau op: N=Content. De liefde voor content zit diep, dus dat werd ook een mooi gesprek.

Tenslotte én vaste prik, is de inspirerende maandelijkse bijdrage van René Zeedijk van Mediabureau ZIGT. Met hem hebben we het uitgebreid gehad over het afgelopen jaar, de gevolgen van Covid-19 op media en marketing en ook een vergezicht. Ook in de uitzending René Mioch over zijn presentatiemarathon. Dertig premières van De Slag om de Schelde heeft hij achtereen ingeleid. De dag erna werden alle bioscopen gesloten.

Luister de complete uitzendinghier;


Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business
 

www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.