Marketing Report
[Marketing Report - 20 april 2021]  Linda Worp | Titus van Dijk | Geert Frank | Alwin Snippe

[Marketing Report - 20 april 2021] Linda Worp | Titus van Dijk | Geert Frank | Alwin Snippe


Marketing Report

20 april 2021

New Business Radio

Luister dinsdag 20 april om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn watervlugge sidekick Bas Vlugt. Vaste studiogast om het nieuws te duiden is de man die alles weet: René Zeedijk, Directeur Business Development bij media en performance bureau ZIGT.

Onze gasten zijn;


Deze week hebben we niet minder dan drie startups aan het woord. Linda Worp richt zich met Opt Out Advertising op diensverlening rondom cookieloos adverteren. Frank & Fresh Coffee brandt koffie op bestelling. Geert Frank komt uitleggen wat zo lekker is aan de koffie en aan het vinden van het gat in de markt. Alwin Snippe komt spreken over de nieuwe campagne van Greetz, die het bedrijf sterk positioneert als aandachtsplatform. Titus van Dijk ziet startup Tonny Media hard groeien. Hij beschouwt het mediumtype podcast als merk. En hij vindt dat mediabureaus podcasts er te vaak maar een beetje bijdoen.

Leuk als je luistert!

www.newbusinessradio.nl


Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Media en performance bureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity

 


 

www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.