Marketing Report
[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023 tv

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

Kyra Roest, oprichter AD.BUSINESS, is te gast bij Marketing Report.

Kyra Roest: "De Embassy of Dutch Creativity in Cannes gaat het zevende jaar in en in die tijd hebben we een naam opgebouwd. In week tijd komt alles en iedereen langs: international top level creatieven, strategen - maar ook klanten. Het is een feest om daar te zijn. Het financieren van de locatie kost een vermogen maar ook dit jaar gaan we dat weer voor elkaar krijgen Wat wij heel goed doen als Nederlanders is samenwerken. Als iedereen een stukje bijdraagt staan we ook dit jaar weer met zijn allen in Cannes."

Kijk dit interview hier:

www.embassyofdutchcreativity.com

www.adbusiness.amsterdam

 

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief