[Marketing Report Radio] Ivo Roefs over consistent aan merken bouwen

[Marketing Report Radio] Ivo Roefs over consistent aan merken bouwen

Ivo Roefs is Chief Marketing Officer bij Schuberg Philis, dat zich heeft gespecialiseerd in IT-oplossingen in het hart van bedrijven. Hij werkte eerder in de reclamebranche en maakte de overstap naar marketing. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we hem over zijn overstap van reclame naar marketing en zijn rol bij Schubert Philis.

Ivo Roefs: “Ik heb 25 jaar in de reclame gewerkt waarvan de laatste periode bij DDB, met veel plezier. Ik geloof in het consistent bouwen aan merken, juist die bedrijven zijn in staat om langdurig concurrentievoordeel te behalen. De laatste jaren begon ik me te ergeren aan de branche omdat ik vond dat de focus te veel op de korte termijn lag, op individuele socialmedia-achtige campagnes waarbij de consistentie naar de achtergrond verdween. Toen besloot ik als marketeer gaan proberen de consistente bouw aan een merk door te voeren in alle geledingen van een bedrijf, niet alleen in de communicatie. Schubert Philis heeft zo’n sterke cultuur en visie, die nog niet gedeeld wordt met de wereld, dus dat was een ultieme kans."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 september 2022 terug:



Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.schubergphilis.com/nl

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.