Marketing Report
[Marketing Report Radio] Mariëlle Scholten over 0930 creative agency podcast

[Marketing Report Radio] Mariëlle Scholten over 0930 creative agency

Mariëlle Scholten is Business Director bij 0930 creative agency. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over haar bureau.

Mariëlle Scholten: “Wij doen eigenlijk alles. We focussen ons niet op één bepaald vlak, zoals activaties, maar we doen alles van A tot Z. Strategie en creatie zijn daarbij onze absolute slagkracht. 930 verwijst naar het Amerikaanse gezegde See you at 930, het opstaan van de dag en ook het laten opstaan van merken. Mijn rol is het versterken van het account- en strategievlak en ik help zowel intern als extern te groeien. Wij hebben ervoor gekozen om klein te zijn en te blijven met een team van 15 mensen. Daaromheen hebben we een schil van expertises die we kunnen inhuren en opschalen, en zo kunnen we specifiek elke vraag beantwoorden.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 september 2022 terug:Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.0930.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.