Marketing Report
[Marketing Report Radio] Martijn den Besten: Eind 2023 moet Maqqie een van de de grootste werkgevers van Nederland zijn

[Marketing Report Radio] Martijn den Besten: Eind 2023 moet Maqqie een van de de grootste werkgevers van Nederland zijn

Martijn den Besten is directeur en mede-oprichter van Maqqie, de app voor werkend Nederland met tools waarmee het bedrijf kandidaten met vacatures matcht, maar ook contracten kan opstellen, uren laten declareren, verloning en facturatie doen en meer. Bij Marketing Report Radio vertelt hij over zijn bedrijf.

“Het maakt Maqqie niet uit hoe je werkt, maar als je werkt, zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. We zijn nu drie jaar bezig en hebben 35 mensen in dienst. We zijn initieel begonnen voor de medewerker, die kan beter eerljjker en slimmer zijn werkzame leven vormgeven, maar merkten dat er ook voor de werkgever winst te behalen valt via ons. We leveren zo veel toegevoegde waarde aan de hele maatschappij.”

“We willen dat als mensen samenwerken, dat goed en eerlijk geregeld kan worden. We zijn begonnen met de bouw, met de ingewikkelde cao. We dachten: als het ons lukt hier goede modelcontracten uit de laten komen, met een paar vragen, dan lukt het ons voor alle branches.” 

Luister het volledige gesprek hier:

www.maqqie.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 maart 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr

 

         

   

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief