Marketing Report
[Marketing Report Radio] Michel van den Houten over big group Amsterdam podcast

[Marketing Report Radio] Michel van den Houten over big group Amsterdam

Michel van den Houten is Managing Director and Partner bij big group AmsterdamTe gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio vertelt hij over de rol van zijn bureau binnen de big group en het nadenken over merken en de customer journey.

Michel van den Houten: "We zijn een bureau met 15 man, drie jaar geleden opgericht met de partners. We bedenken ideeën en voeren die uit met ons bureau aan de Keizergracht in Amsterdam. Sinds 3 jaar deel van de big group, waardoor we met 160 collega's een stukje TATA-technologie tot onze beschikking hebben. De kracht van ons groepje is strategie en conceptontwikkeling en we merkten in de markt dat het niet altijd even makkelijk is om zo een business op te bouwen. Het is makkelijker als je ook de uitvoering kunt doen. De aansluiting bij big group heeft zijn vruchten afgeworpen, we zijn niet voor niets verdrievoudigd de laatste jaren."

Luister het volledige interview van Michel van den Houten hier:

www.big-group.nl

www.zigt.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 mei 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.