Marketing Report
[Marketing Report Radio] Rogier Bruggeman over de veiling van radiofrequenties, Sky Showtime en het komende tv-seizoen podcast

[Marketing Report Radio] Rogier Bruggeman over de veiling van radiofrequenties, Sky Showtime en het komende tv-seizoen

Rogier Bruggeman, CEO bij ZIGT media en performance bureau, bespreekt in de uitzending van Marketing Report op New Business Radio actuele ontwikkelingen in de wereld van media en marketingcommunicatie.

Eerder verzorgde René Zeedijk dit onderdeel, maar hij heeft ZIGT verlaten. Voortaan wisselen Rogier Bruggeman en Christiaan van Dijk elkaar of om het nieuws te analyseren.

Rogier Bruggeman: “De vergunningen voor de FM-frequenties van de radiozender lopen 1 september af. Het zijn oude vergunningen uit 2003 die een aantal keer zijn verlengd. Nu moeten ze opnieuw geveild worden. Dat geeft kansen aan nieuwe toetreders. Er zou een veiling komen maar daar is een aantal partijen tegen in bezwaar gegaan. Toen zou er een verlenging komen van 3 jaar, maar daar waren KINK FM en DPG Media het niet mee eens. Nu moet de veiling er alsnog komen. In de praktijk wordt het dan een verlenging van een jaar tegen marktwaardige kosten.”

Rogier gaat ook in op de lancering van Sky Showtime en het tv-seizoen dat nu van start gaat.

Luister dit interessante interview hier:


Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 augustus 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Media en performance bureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.newbusinessradio.nl

www.zigt.nl

Luister ook:

[Marketing Report Radio] Marleen Hendriksen over SNS Bank: Eerst de mens, dan het geld

[Marketing Report Radio] Ramona Chang over Utrecht, de Vuelta en Content Marketing | The Awards

[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over het Nationaal Media Onderzoek en de advertentiemarkt

[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.