Marketing Report
[Marketing Report Radio] Ruurd Neurink over Porsche

[Marketing Report Radio] Ruurd Neurink over Porsche

Ruurd Neurink is hoofd communicatie en marketing bij Porsche in Nederland. Eerder werkte hij onder meer bij Nespresso in verschillende rollen en nu sinds 2,5 jaar bij het automerk.

Ruurd Neurink: “In Nederland zijn wij sinds 1949 als Porsche de eerste onafhankelijke Porsche-importeur wereldwijd, een jaar na het oprichten van Porsche. Dat geeft ons een goede band met het hoofdkantoor in Duitslands. We hebben dus de rijkdom van een krachtig en ondernemend bedrijf als Pon, in combinatie met het mooiste automerk dat je je kunt wensen. We hebben heel veel ruimte om zaken te ontdekken en testen en onder de radar te experimenteren.”

“We opereren wel apart van Pon, maar we spreken elkaar vaak over de markt, dat is bij automotive ook heel belangrijk. De innovatie komt vanuit Porsche in Duitsland, maar wij zorgen voor de lokale inbreng. Je kunt nog zo’n mooi merk hebben, maar als je de lokalisatie niet goed aanpakt, werkt dat toch minder goed.”

Ruurd vertelt ook over de campagne die net van start is gegaan de draait rondom sport en het DNA van Porsche.

Luister het volledige interview hier:

www.porsche.nl

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 augustus 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity.


www.logitech.com
www.clarity.pr  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.