[Marketing Report Radio] Valéry Gresnigt: Polestar wil helpen om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen

[Marketing Report Radio] Valéry Gresnigt: Polestar wil helpen om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen

Valery Gresnigt  is Head of Marketing & PR bij Polestar in Nederland. Hij was er vanaf het eerste moment bij; Valéry betrok zijn functie toen auto's van Polestar in Nederland nog niet te koop waren.

Valéry Gresnigt: "Het idee achter de naam Polestar is dat van the guiding star. Wij willen helpen om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen."

Als nieuw merk heeft Polestar veel baat gehad van het goede imago van moederbedrijf Volvo: "Natuurlijk heeft Volvo het imago van degelijk, goed en veilig gemaakt maar wat nog een groter voordeel is dat we gebruik kunnen maken van het service netwerk van Volvo. Voor vrijwel de gehele concurrentie geldt dat ze dat service netwerk niet hebben...

Luister het interview met Valery Gresnigt hier:

www.polestar.com/nl

Luister de volledige uitzending van 16 november hier:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business.


www.logitech.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.