[Marketing Report TV] Daryl Fransz (MIX) over creativiteit

[Marketing Report TV] Daryl Fransz (MIX) over creativiteit

Daryl Fransz is Senior Creative bij MIX. Daarnaast schrijft hij een tweewekelijkse column voor Marketing Report waarbij creativiteit het podium krijgt dat het verdient. 

Hij is te gast bij Marketing Report TV. Bas Vlugt gaat met hem in gesprek over creativiteit. 

Daryl Fransz: "Creativiteit is niet alleen maar wat glittertjes over een plaatje of een datastrategie heen gooien om het wat leuker te maken. In mijn optiek, en dat is ook de visie van MIX, is dat de ideeën in de kern goed moeten zijn en pas dan gaan mensen ermee aan de haal. Mensen zijn niet gevoelig voor trucjes. Mensen zijn ook over het algemeen een stuk inteligenter dan dat er vaak in de reclame gedacht wordt. Bijvoorbeeld als je kijkt naar de strategische funnel, het idee dat mensen in drie uitingen van 'je merk niet kennen' naar 'geef me alles wat je hebt' gaan is over het algemeen niet heel realistisch. Tenzij je er een heel goed idee tussen schuift en daarmee mensen enthousiasmeert."

Kijk dit interview hier:

www.workwithmix.com

 

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIX

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.