Marketing Report
[Marketing Report TV] Frits Gunther over de internationale expansie van Boels tv

[Marketing Report TV] Frits Gunther over de internationale expansie van Boels

Frits Gunther is marketingmanager Europa bij verhuurbedrijf Boels. Hij is te gast bij Marketing Report TV. Bas Vlugt gaat met hem in gesprek over zijn bedrijf en de verschillen tussen de nationale en internationale marketing-aanpak.

Frits Gunther: “In de kern is familiebedrijf Boels een verhuurder van machines. Dat doen we B2B maar ook voor particulieren. We hebben een gigantisch assortiment van 800 duizend apparaten, voor projecten uiteenlopend van woningbouw tot Rijkswaterstaat. Huren van machines is niet alleen uit kostenperspectief, maar ook vanuit sustainability-oogpunt aantrekkelijk. Boels is een van oorsprong Nederlands bedrijf en dat beeld blijft soms hangen. Maar we zitten in 18 landen en groeien snel.”

www.boels.com

Marketing Report TV is powered by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

 

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

 

[Marketing Report TV] Mark Schoones en Ashwin Murli over MIXhtt

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.