[Interview] Richard Klomp over ShoutOut VIP

[Interview] Richard Klomp over ShoutOut VIP

Richard Klomp is oprichter van ShoutOut VIP, de dienst waarbij bekende mensen persoonlijke videoboodschappen opnemen voor fans. Te gast bij MarketingReport TV vertelt hij over zijn bedrijf.

Richard Klomp: “Onze videoboodschappen worden vaak niet door de fans zelf besteld, maar als cadeautje gegeven voor een felicitatie. We faciliteren zo een authentieke en heel persoonlijke fan-ervaring. Op onze site kunnen bezoekers kiezen uit meer dan 370 BN’ers en een persoonlijke boodschap kost gemiddeld 50 euro, al bepaalt de VIP zelf zijn tarief. Als er een aanvraag is krijg, de persoon een melding op zijn app en kan hij de boodschap inspreken wanneer het uitkomt. Def Rhymz doet dat bijvoorbeeld vanaf de wc, dat is zijn persoonlijke aanpak die echt bij hem hoort. We beloven binnen 7 dagen een persoonlijke videoboodschap, anders krijgt de aanvrager zijn geld terug.”

Kijk dit boeiende interview hier:

www.shoutout.vip/nl

nl.quadia.com

Kijk ook:

[Interview] Herman Dummer over Dutch Media Week

[Interview] Mariëlle Krouwel over de branding van de NN Group

[Interview] Aart Lensink over LVB becoming iO

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij hebben een challenger brand-mentaliteit die we nooit kwijt willen

[Interview] Wies Popa (Axioma) over creatie en contentmarketing

 

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.