[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

[Marketing Report TV] Serge de Sousa (Whello) over inlevingsvermogen en de overname van Branding A Better World

Serge de Sousa, Co-Founder van Whello, is te gast bij Marketing Report TV. 

Serge de Sousa: "De superpower van een marketeer is inlevingsvermogen. Inlevingsvermogen is waar het volgens ons allemaal begint en iets waar we altijd naar hebben gekeken. Whello is een combinatie tussen why en hello en juist die why, het inleven in de klant, het inleven in de doelgroep is heel belangrijk. Waarom moet men bij jou zijn? Waarom ben jij beter dan de concurrent? Waarom doe je wat je doet? Als we dat merkverhaal goed hebben staan, dan wordt het veel makkelijker om vervolgens marketing te doen."

Kijk dit interview hier:

www.whello.nl

 

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl


Kijk ook:

[Marketing Report TV] Kyra Roest over de Embassy of Dutch Creativity in Cannes 2023

 

[Marketing Report TV] Madelon Fortuin (NRC) over het aantonen van de kracht van de digitale krant voor adverteerders

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.