Marketing Report
[Marketing Report TV] Wouter Glaser over Blauw Gras tv

[Marketing Report TV] Wouter Glaser over Blauw Gras

Wouter Glaser, Managing Director van Blauw Gras, is te gast bij Marketing Report TV. Peter Wybenga gaat met hem in gesprek over de strategie van Blauw Gras en welke vier elementen daarin centraal staan. 

Wouter Glaser: "Wat Blauw Gras kenmerkt is dat wij op een strategische manier merken vooruit helpen, in plaats van van campagne naar campagne mooie content produceren. Wij laten strategie en creativitieit hand in hand gaan. Daaronder ligt de social brands strategie. Dat doen we voor merken als McDonalds, PostNL en Aldi. Doorlopend zijn we daar het hele jaar mee bezig. En dan kijken we naar vier elementen. Allereerst audience centric: vanuit social inzichten campagnes ontwikkelen. Ten tweede inspelen op bepaalde trends en subculturen. Gen-Z is een generatie die eigenlijk heel weinig met elkaar gemeen hebben. Dat komt onder andere door de kracht van internet. Gen-Z vindt het belangrijk om zich uniek te uiten in bepaalde subculturen zoals gaming, muziek etcetera. Ten derde het communiceren van één brand story over verschillende kanalen. Dat betekent dat als je als merk actief wilt zijn op meerdere kanalen, dat het uiteindelijk wel moet optellen tot één sterk merkverhaal. En tot slot het gebruiken van data voor een full funnel approach."

Kijk dit interview hier:

www.blauw-gras.com

 

Marketing Report TV is powerd by Towel en Abovo Maxlead

At Towel we understand what makes a good video. And with experience for over 10 years we dare to say that brands have proven to be the next-generation broadcasters and publishers. We specialize in the creation and production of tailor-made branded video content, ranging from commercials, documentary, and social to always-on content.

www.towel.media

Wij zijn Abovo Maxlead; 230 specialisten in marketing en media, gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. We zijn het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. We zijn eigenzinnig. Eigenzinnig in marketing en media.

Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; we kunnen het allemaal voor je maken. We zijn continu op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met onze klanten. Omdat we alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen we je optimaal bedienen. We kennen elke markt als onze broekzak.

www.abovomaxlead.nl

Lees ook:

[Marketing Report TV] Geert Doek over Towel Media

30-05-2023 | 15:14:00
Geert Doek, Managing Director bij Towel Media, is te gast bij Marketing Report TV

[Marketing Report TV] Daryl Fransz (MIX) over creativiteit

02-05-2023 | 11:27:00
Daryl Fransz is Senior Creative bij MIX. Hij is te gast bij Marketing Report TV. Bas Vlugt gaat met hem in gesprek over creativiteit

[MarketingReport TV] Peter de Boer over het speciaalbier van Willsark

26-04-2023 | 11:47:22
Peter de Boer is oprichter en partner bij bier start-up Willsark. Hij is te gast bij Marketing Report TV. Peter Wybenga gaat met hem in gesprek over het in de markt zetten van een speciaalbiertje.

[Marketing Report TV] Janina van der Drift: Kalverliefde is hét diervriendelijke alternatief voor melk

25-04-2023 | 14:54:00
Janina van der Drift, oprichter van Kalverliefde Zuivel, is te gast bij Marketing Report TV

[Marketing Report TV] Frits Gunther over de internationale expansie van Boels

14-04-2023 | 07:00:00
Frits Gunther is marketingmanager Europa bij verhuurbedrijf Boels. Hij is te gast bij Marketing Report TV. Bas Vlugt gaat met hem in gesprek over zijn bedrijf, gespecialiseerd in de activatie van sterke merken.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.