Marketing Report
Marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality breidt uit naar Antwerpen

Marketing- en communicatiebureau Typhoon Hospitality breidt uit naar Antwerpen

Typhoon Hospitality helpt de hospitality branche sinds 2012 met op maat gemaakte marketing en communicatie. Omdat de vraag vanuit België blijft groeien, opent Typhoon Hospitality een kantoor in Antwerpen.

Met de opening van het kantoor wil Typhoon Hospitality bijdragen aan de ontwikkeling van marketing en communicatie binnen de Belgische hospitality markt. Met name hotels veren terug na een rampzalig coronajaar. Uit tellingen van zakenkrant De Tijd, blijkt dat er in de steden Brussel, Antwerpen en Gent vanaf dit jaar meer dan 5000 kamers bijkomen, verdeeld over een 40-tal nieuwe hotels.

Rachel Persoon
, eigenaresse van Typhoon Hospitality: “Wij zijn niet onbekend met de Belgische hospitality branche en zorgen al jaren voor meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en conversie voor internationale klanten in de Benelux, zoals Accor en B&B Hotels. Omdat we ook steeds vaker de vraag krijgen vanuit lokale horeca en producenten, kiezen we ervoor om een fysiek kantoor te openen met een Belgisch team van experts.”

Typhoon Hospitality staat bekend om haar 360-graden benadering. Deze aanpak is voortaan ook toegankelijk voor Belgische ondernemers. Wereldwijd opererende en Belgische hotels, restaurants, bars en producenten kunnen voortaan bij Typhoon Hospitality terecht voor hun complete storytelling: van pr, social media en marketing tot branding en content creatie.

www.typhoonhospitality.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief