Marketing Report
[MarketingReport Radio] Akwasi Ansah (Omroep Zwart): We willen iets creëren dat voor altijd kan bestaan podcast

[MarketingReport Radio] Akwasi Ansah (Omroep Zwart): We willen iets creëren dat voor altijd kan bestaan

Akwasi Ansah is Founder en Creative Director van Omroep Zwart. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de plannen van Omroep Zwart en het belangrijke jaar dat eraan komt. 

Akwasi Ansah: "We staan vlak voor een heel bijzonder tv-seizoen. Dit is een belangrijk jaar voor Omroep Zwart. We zijn nog steeds aan het zaaien. En die oogst, die mag nu wel komen. Maar het is een investering. Wat we aan het begin als organisatie aan alle mensen die lid zijn geworden hebben gevraagd, is: heb geduld. Want een omroep komt niet overnacht. Ik denk dat het heel erg belangrijk is om de tijd te nemen. Goede dingen komen met de tijd. En we zijn heel veel aan het creëren. Ik hoop dat we dit jaar nog verder kunnen zaaien, maar ook stiekem al wat van de oogst mee kunnen geven."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 april 2023 terug:

www.omroepzwart.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.