Marketing Report
[MarketingReport Radio] Anoeshka Harpal over mobile advertising via Locala voor meer winkelbezoek podcast

[MarketingReport Radio] Anoeshka Harpal over mobile advertising via Locala voor meer winkelbezoek

Anoeshka Harpal is Sales Director en Co-leader Diversity, Equity and Inclusion bij Locala, het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aantrekken van klanten door restaurants en winkels. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio vertelt ze over de werkwijze van Locala.

Anoeshka Harpal: “Sinds kort is Locala actief in Nederland. Op een moment dat een adverteerder meer bezoekers wil voor de fysieke winkel, restaurant of bijvoorbeeld autobedrijf bellen ze ons. 85 procent van de aankopen wordt namelijk nog in fysieke winkels gedaan. Op het moment dat een consument toestemming geeft aan apps dat ze zijn locatie mogen delen, kunnen wij mobiele devices dus tracken en hebben we first-party locatiegegevens. Aan de hand daarvan kunnen wij de juiste doelgroep op de juiste plek bereiken via gerichte mobile advertising.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 20 december 2022 terug:

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.