[MarketingReport Radio] Arie van Vliet over Werken in de Optiek

[MarketingReport Radio] Arie van Vliet over Werken in de Optiek

Arie van Vliet is marketeer bij Werken in de Optiek. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over het tekort aan mbo-leerlingen en de veelzijdigheid van de optiekbranche.

Arie van Vliet: "In de mbo-sector heersen heel veel problemen. De daling van het aantal mbo-leerlingen neemt al jaren af. En dat zien we ook bij de optiek opleidingen, terwijl de optiekbranche nog steeds groeit. Het is een toekomstbestendige branche met een langetermijnvisie. Dus als je een optiek opleiding doet, heb je al bijna een baangarantie. Toch weten we nog niet de juiste mensen te triggeren, dus daar zijn we mee aan de slag gegaan!"

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 april 2023 terug:

www.werkenindeoptiek.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.