[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

Christa de Wal is Head of Marketing bij Holland & Barrett. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over de ontwikkelingen bij de fysieke winkels van de gezondheidsketen en de rol van online.

Christa de Wal: “In Nederland hebben we 200 winkels en in België 30. Tijdens corona waren we een essentiële winkel. In de eerste pandemie waren de vitamine C en D niet aan te slepen. We hebben er veel van geleerd, zo ontdekten we dat mensen meer bezig waren met preventieve gezondheid. We proberen daarop in te spelen. Zo zijn we een pilot gestart in zeven winkels met Health & Happiness Studio’s waarin mensen een uitgebreid consult krijgen, zoals een body-analyse of huidanalyse. Daarmee willen we mensen helpen gezond te blijven.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 januari 2023 terug:

www.hollandandbarrett.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

 

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat

[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen

[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.