Marketing Report
[MarketingReport Radio] Dick Gussen over Corendon, strandvakantie in eigen land en Black Flyday podcast

[MarketingReport Radio] Dick Gussen over Corendon, strandvakantie in eigen land en Black Flyday

Dick Gussen is Director of Brand & Media Partnerships bij Corendon International Travel. We spreken hem over de reiswereld, het succes van de strandtent in Zandvoort, samenwerken met partners en reizen aanbieden in tijden van inflatie.

Dick Gussen: “De Covid-periode was een rollercoaster, zeker voor ons marketeers. Maar dit jaar sluiten we zeer positief af. Mensen wilden weer massaal op vakantie na twee jaar thuis te hebben gezeten. Toen iedereen weg wilde kregen we de problematiek rondom Schiphol dus de uitdagingen bleven komen. Met Costa Hollanda hebben we geprobeerd de mensen wat aan te bieden en dat was een groot succes. Mensen gaan normaal gesproken met ons naar het buitenland in een luxe all-inclusive hotel. We hebben dat in Nederland gedaan met ons hotel in Badhoevedorp.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 18 oktober 2022 terug:

www.corendon.nl

www.newbusinessradio.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief