Marketing Report
[MarketingReport Radio] Eddy Guyt over 100% Media & Partner Netwerk podcast

[MarketingReport Radio] Eddy Guyt over 100% Media & Partner Netwerk

Eddy Guyt is CEO en oprichter van 100% Media & Partner Netwerk. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over zijn concept en waarom dit aantrekkelijk is voor partnerbedrijven.

Eddy Guyt: “Er zijn veel bedrijven die media en bereik aanbieden. In 2010 hebben we bedacht dat iedereen die bij ons adverteert, meteen lid wordt van onze club, het partnernetwerk. Dat lidmaatschap bestaat uit allerlei bijeenkomsten, maar ook een koppelgesprek waarbij ik met de partner bekijk welke andere partners voor hen interessant zijn. Naast bereik bieden we dus een stukje meerwaarde.”

Eddy vertelt ook over het ontstaan van dit concept, de legendarische goudstaaf en het maken van 100% NL Magazine.

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 februari 2023 terug:

www.100pmpn.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.