Marketing Report
[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken podcast

[MarketingReport Radio] Inge Ligthart over Dawn, duurzaamheid en online gokken

Inge Ligthart is CEO bij Dawn/CSO Springbok Groep. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het type klanten waar het bureau voor werkt, greenwashing en online gokken.

Inge Ligthart: “Veel bedrijven zijn bezig met duurzaamheid, en er worden ook best veel nepverhalen de wereld in gebracht. Als het niet klopt, doen we het als bureau ook niet. In elke boardroom gaat het nu over enerzijds de digitale transformatie en anderzijds de waardetransformatie. Als CEO of bestuur zit je in een glazen huis en kun je niet meer verhullen wat je intenties zijn. Dat dwingt bestuurders om zich niet langer te verschuilen achter bestuurder-zijn maar dat je er ook als persoon en als mens bent.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 januari 2023 terug:

https://dawn.nl/

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

 

[MarketingReport Radio] Christiaan van Dijk over de overname van Talpa door RTL

[MarketingReport Radio] Bram Meijer over Beyond Meat

[MarketingReport Radio] Martin Westerlaken over de introductie van SUAS bij Schouten & Nelissen

[MarketingReport Radio] Christa de Wal over gezond blijven met Holland & Barrett

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.